skip to Main Content

Voor de leerlingen van Vrijeschool de Stroeten is er BSO op maandagmiddag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 14.30 tot 17.30 uur. Zo kunnen de kinderen in de vertrouwde omgeving van hun eigen school de middag doorbrengen.

Buitenspel en buitenactiviteiten zullen centraal staan. Er is materiaal aanwezig voor verschillende vormen van buitenspel: zandbakspeelgoed, lappen en ander materiaal om hutten te bouwen en gereedschap voor oudere kinderen om dingen te maken van hout of steen. Ook zullen er ruime mogelijkheden zijn voor creatieve activiteiten: tekenen, schilderen, boetseren en knutselen, bij mooi weer kan dit ook buiten.

Op de BSO komen de kinderen in een groep van maximaal 11 kinderen met één pedagogisch medewerker. De kinderen worden ontvangen met een kopje thee en een lichte versnapering (fruit, rijstwafel o.i.d.) waarbij ze rustig aan tafel zitten en eventueel hun verhalen over de schooldag kwijt kunnen. Daarna mogen de kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. Sommige kinderen willen zich misschien terugtrekken na de lange schooldag, anderen willen juist samen spelen. We trekken er ook weleens op uit, bijvoorbeeld naar het Noordbargerbos of naar de Rietplas.

Voor de tarieven kunt u terecht op de website. Op aanvraag is voorschoolse opvang (vanaf 7.30) ook mogelijk. Contact Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op www.vrijekinderopvangemmen.nl. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken om een keer te komen kijken, kunt u contact opnemen met de leidsters tel. 06-23373199, of mailen naar info@vrijekinderopvangemmen.nl.

Back To Top